+36 30 58 44 508/ info@simpleonyou.com

Rólunk

Miért pont vers és póló?

Verseket többnyire kamaszkorban olvas az ember, vagy ha szerelmes, vagy szerelmi bánata van éppen… de ahogy szerelmesek sem csak kamaszkorban lehetünk, úgy a versek is elkísérhetnek bennünket a hétköznapokban is . Mint egy hirtelen megérzett illat, mosolyt csalhatnak az arcunkra, eszünkbe juttathatják az első csókot, egy ölelést, a randevút amikor remegett a lábunk, vagy amikor az esőben áztunk és reménykedve néztünk egy ablakot.

Ahogy az illatok is elsuhanhatnak mellettünk az utcán, úgy szeretnénk, ha legnagyobb költőink gondolatai is kilépnének a verseskötetekből. Egyszerűen magunkon viseljük (simpleonyou) ezeket a sorokat, és talán aki lát minket az utcán, vagy buszon, metrón utazva, esetleg egy találkozón, hazamegy és leporol egy Ady, Radnóti vagy József Attila kötetett és elkezd olvasni…

A termékről...

Úgy döntöttünk, hogy verseket, illetve versrészleteket nyomtatunk pólóra.  A kiindulási pont a vers, mint irodalmi szöveg, művészeti alkotás és közös kulturális origo. Olyan szövegeket választottunk, amelyekkel szinte mindenki találkozott tanulmányai során, olyan sorokat, amik valamilyen módon kulturálisan összekötnek.

A versek mellé grafikusművész készített rajzokat, illetve grafikákat. A rajzok nem illusztrálják a szöveget, hanem önálló művészeti alkotásként működnek, segítik a közös gondolkodást. A művészt az adott versek inspirálták. Adott a póló és a rajz, melyet már csak egységgé kellett varázsolni a versekkel.

A női pólókat két anyagból készítjük. az első fele egy szublimálható textil a háta pedig egy rendkívül jó nedvszívó képességű viszkóz anyag, aminek köszönhetően viselésük rendkívül bőrbarát, természetes és kényelmes a nagy nyári melegben vagy a fesztiválok idején is .

A nyomtatási technika úgynevezett szublimálás, amelynek során a festéket beleégetjük az anyagba. A végeredmény során, a minta  nem képez filmes réteget, még többszöri használat után sem törik vagy fakul ki, színét és eredeti állapotát megőrzi. A szublimálás rendkívül részlet gazdag színeket tesz lehetővé.

Minden ruhadarab 100%-ban hazai termék. Prémium minőségű anyagokat használunk, és mind a művészi, mind a szakmai munka 100%-ban magyar.